måndag 2 februari 2015

14 underbara år!

Blev superglad när min kille kom hem från jobbet idag och hade med sig den här vackra buketten till mig. Idag har vi varit tillsammans i 14 år! Wow vad tiden går fort! Hoppas på mååånga fler fantastiska år tillsammans!
Mindre kul idag är att jag blivit förkyld. Kände redan igår att jag började få ont i halsen, men hoppades att det inte skulle bli värre än så. Idag när jag vaknade hade jag ont i huvudet och började bli snuvig, men kämpade mig ändå iväg till jobbet. Strax innan lunch kastade jag in handduken, sjukanmälde mig och gick hem. Tråkigt eftersom jag verkligen hade sett fram emot kvällens firande. Blev en trevlig kväll ändå, trots snuva och huvudvärk. Tur nog hade jag förberett det mesta av middagen redan igår och dessutom har jag inte tappat smaksinnet ännu, vilket bara är en tidsfråga känner jag, blir bara mer och mer täppt i näsan...

Till förrätt blev det Kalix löjrom, creme fraiche, rödlök och ostplättar. Galet gott!

Varmrätten blev stekt oxfilé med en gräddig kantarellsås. Mums!

Till efterrätt blev det citronmousse serverad i en citron. Friskt och gott!

Citronmousse

  • 1 dl lemon curd
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl mascarpone
Vispa ihop alla ingredienserna och smaka av. Tillsätt mer av någon av ingredienserna om så önskas.


Nu ska jag bädda ner mig och hålla tummarna att förkylningen inte blir värre än vad den är just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar