söndag 22 februari 2015

Nattuggla


Snart ny vecka. Borde ha gått och lagt mig redan men som vanligt på söndagskvällar är jag alldeles för pigg och utvilad...
Snön kom tillbaka igår, suck... Vinter är verkligen inte min grej, men tur att det kyliga vädret gör att det passar extra bra med värmande soppa. Lunchen idag blev gulaschsoppa, enda skillnaden mot traditionellt recept är att jag byter ut potatisen mot rättika. Åt soppan med creme fraiche till,

Inledde helgen med extra fin mat, oxfilé och bearnaise, behövs inte så mycket mer än så på tallriken.

Var på kurs två dagar om återfallsprevention. Har ett jobb där jag ibland kommer i kontakt med personer med beroendeproblematik och därför var det bra att få lite extra kunskap om ämnet. I det här fallet hade kursen fokus på alkohol- och drogmissbruk, men det hade ju gått att byta ut mot vilket beroende som helst och innehållet hade blivit mer eller mindre detsamma. Sockerberoende kan ju t.ex. vara minst lika jobbigt som vilket annat beroende och leda till sug och återfall. Fick mycket tänkvärd kunskap med mig.

Kom på att jag skriver sällan varken här eller på insta om min träning. Försöker träna åtminstone varannan dag, har jag ont om tid är det ju bättre med ett kort pass än inget alls. Tränar hemma med ett träningsband (det på bilden). Kanske inte ser så mycket ut för världen, men det finns hur många olika övningar som helst man kan kan göra med det och det känns verkligen i musklerna. Brukar variera mina pass, just nu kör jag det här passet (finns massor med videos med övningar på you tube):


30 minuter är tiden det skulle ta mig att bara sitta i bilen till och från gymmet, så med det i bakhuvudet så känns 30 minuters träning hemma som helt ok tidsåtgång!

Var på bio idag och såg Fifty shades. Tyckte filmen var bra, men inte lika bra som boken, mycket av bokens innehåll kom ju inte med i filmen, men så brukar det ju vara... För er som inte sett filmen eller läst boken så kan jag säga att boken är mer kinky än filmen... 

   
                                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar