måndag 13 januari 2014

Back in business

Oj, det här har nog varit mitt längsta blogguppehåll hittills. Anledningen var att jag blev sjuk förra fredagen, åkte på magsjuka och var sjuk hela förra veckan, kände mig inte helt hundra procent frisk fören i förrgår. Så förra veckan levde jag mest på alla sorters dricka, inte så spännande att blogga om. När matsuget var tillbaka nu i helgen så blev en av måltiderna lite småplock som olika inläggningar, marinerad manchego ost, vitlöksklyftor, kronärtskocka, oliver, salami och vitlök- och chilifrästa räkor. Enkelt och mumsigt.

En annan måltid blev våfflor med blåbär och grädde. Mums!

Har köpt två nya lchf kokböcker. Jag har bara hunnit bläddra lite snabbt än så länge men det finns mängder med goda recept som jag ser fram emot att testa.

Jag skulle ju egentligen börjat arbeta igen förra tisdagen efter två veckor julledighet, men sjukdomen satte ju stopp för det. Men idag var jag i alla fall tillbaka. Kan ju säga att det kändes när väckarklockan ringde i morse, så tidigt har jag inte gått upp på tre veckor. Det blir till att vända tillbaka dygnet igen nu. Skönt ändå att vara igång igen och få lite rutiner. Lunchlådan idag bestod av avokado som jag skivade och åt med en kräftröra gjord med kräftstjärtar, strimlad purjolök, creme fraiche, majonnäs och dill.

Middagen blev köttfärssås och sjögräsnudlar (bästa ersättaren för pasta) toppad med parmesanflingor. Mycket godare än det ser ut. Nu väntar sängen, jag hade nästan glömt bort att man kan känna sig så trött som jag gör just nu. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar