onsdag 1 januari 2014

Trevligt slut på året

Årets första dag. Hade gärna fått vara lite solsken ute men istället har det bara varit grått och nu har det börjat skymma igen. Tröstar mig med att vi går mot ljusare tider... Eftersom vi kom i säng runt tre inatt så unnade vi oss en lång sovmorgon och vi vaknade inte fören kl 11. Kanske dags att börja vända tillbaka dygnet snart, kommer bli jobbigt nästa vecka annars. :) Årets första måltid blev knaperstekt bacon, stekt ägg och tomat. Mumsig och mättande start.

Har inte blivit så mycket bloggande senaste dagarna, tid med familj och vänner har stått högt på min lista under semestern. Men jag har haft er med mig i tankarna när jag samlat på mig bilderna som hamnar här nu. Det har blivit många måltider borta men även ett par hemma med revben och coleslaw samt en med avokado, ägg, räkor, caviar, skagen och majjo. Ett par måltider hemma hos svärmor med stek och ugnsgrönsaker samt en med tacos. Samt en hamburgare i salladsblad på Max och caesarsallad på Pizza Hut.

Nyårsafton firade vi hemma hos svärmor tillsammans med hennes mamma, min svägerska och hennes fästman. Det bjöds på kalkon till middag.

Jag åt kalkonen med varma grönsaker, sallad, tzatziki och inlagd vitlök. Mums!

Vid tolvslaget skålade vi i iskall champagne.

Och spanade in alla vackra fyrverkerier så klart! :)


Kvällen (natten?) avslutades med några spelomgångar av Tumble. Galet roligt (och svårt), tyvärr gjorde inte champagnen att jag blev stadigare på händerna... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar