måndag 20 januari 2014

Lurvigt bloggsällskap

Veckan började med utbildning, kommer gå en kurs i psykiatri varje måndag förmiddag fram till sommaren. Och eftersom föreläsningarna går att se direktsänt på datorn så väljer jag att göra det hemifrån, lättare att fokusera hemma än på jobbet. Så lunchen som blev kålpudding och lingon åt jag hemma innan jag begav mig till kontoret. Det var flera år sen tror jag sen jag sist gjorde kålpudding, konstigt nog med tanke på hur gott jag tycker att det är. Håller på att testa recepten i kokböckerna jag köpte förra helgen, kålpuddingsreceptet var från den här boken.

Middagen igår och idag blev lasagne med zucchini istället för pasta, godare än det ser ut på bilden. :)

Lyxade till mig med en bukett vackra tulpaner. Tråkigt att jag inte kan odla tulpaner i trädgården på våren, det blir tyvärr rådjurs godis på en gång. Har testat alla knep i boken, sen satte jag påskliljor istället, inte lika mumsiga...

Så här ser de ut när jag sitter framför datorn, inte det lättaste att skriva då... :)På Facebook och Twitter (klicka på bilderna nedan) kan ni se när jag gjort nya inlägg här... om ni är intresserade förstås... ;)
                                                                                 
                                                                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar