måndag 27 januari 2014

Ljus start på veckan

Då var veckan igång, snart februari, tiden går verkligen fort. Helgen var verkligen toppen, började med en mysig fredagskväll då vi åt caesarsallad (min favorit!) och tittade på en bra film. Lördagen spenderades hemma med ännu mera mysande, skönt med dagar då man inte gör nånting mer än tv tittande/surfande/läsa tidningar.

Maten i lördags blev kalops, som jag åt med kokta rödbetor och en klick creme fraiche till (rykande hett). Konstigt att jag inte lagar det mer ofta, det är ju sååå mumsigt! Till maten drack vi ett jättegott vin, kan verkligen rekommendera det!

Lyxade även till mig med efterrätt, Alvestas lchf glass som jag åt med havtorn. Mums!

Igår åkte vi till Kista tillsammans med svärmor och hennes mamma. Vi lunchade i gallerian, persisk kebab, mumsigt!

Blev lite shopping också, två träningströjor och hårband. Ser redan fram emot nästa gymbesök nu.


Köpte även te, som ni ser så kunde jag inte bestämma mig så det blev nästan alla smakerna som fanns. :)

Idag var jag hemma på förmiddagen och lyssnade på föreläsningen (online) i kursen jag går, så lunchen åt jag hemma. Blev en bit kålpudding som jag hade i frysen, smaskigt. Middagen blev tacosallad, inte helt fel det heller...

Använder den här tacokryddan. Självklart kan man blanda ihop sin egen, brukar göra det ibland men skönt med färdiga produkter också.

Kvällen har spenderat hemma hos bästa grannen som hade ljusparty, det var en tjej där som sålde ljus och lyktor av alla dess slag. På bilden ser ni doftproverna, nästan alla doftade gott så det var inte lätt att välja.

Så min lösning blev att jag beställde en låda med 16 blandade doftljus.

Det bjöds på mumsigt fika, bland annat ostchips som jag åt av med rombomb till (creme fraiche, hackad lök och röd caviar tror jag det är, ev. philadelphia också). Nu väntar sängen, kommer somna ovaggad känner jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar