torsdag 1 januari 2015

Nyår

Känns som jag varit ledig jättelänge, har helt tappat vilken veckodag det är vilket ju inte blir lättare av att det är helgdagar mitt i veckan. :) Har verkligen gått ner i varv och laddat batterierna, skönt! Igår var det nyårsafton och vi var bjudna hem till svärmor på middag.

Kalkon, varma grönsaker och tzatziki. Mums!

Till efterrätt blev det glass och färska hallon, jag fick Alvestas lchf glass. Gott!

Tråkigt nog låg dimman tät vid tolvslaget så det gick inte att se några fyrverkerier. :(

Vi kom hem runt klockan 3 och somnade vid 3.30 så idag sov vi bort halva dagen...
Dagen i övrigt har bland annat bestått av att städa undan julen. Alltid med blandade känslor, tycker det är mysigt med granen som lyser och pynt här och där men samtidigt så blir det så ljust och luftigt när allt är undanplockat...

Kommer bli en mardröm att vänja sig vid att gå upp tidigt igen nästa vecka, har helt vänt på dygnet. Speciellt idag när jag gick upp vid 11 tiden, kan ju inte säga att jag känner mig så värst trött fast att klockan närmar sig midnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar