torsdag 8 januari 2015

Hummer & köttbullar

Redan en vecka in på det nya året, rätt var det är så är det väl sommar igen. :) Började jobba igår efter ett par veckors julledighet. Kul att vara tillbaka, har saknat kollegorna. Enda minuset var väl att jag helt vänt på dygnet under ledigheten så det var inte den piggaste versionen av mig som klev upp ur sängen... Men kom i säng tidigt igår så idag kändes det bättre. :) Skönt att börja med kort vecka!

Sista lediga dagarna spenderade jag bland annat med ett besök hos mina föräldrar. Där blev jag bjuden på riktig festmat, nästan som att fira nyår en gång till! Till förrätt bjöds det på hummer och champagne.

Huvudrätten var oxfilé, sallad och bearnaise. Mums!

Men det har även blivit "enklare" mat som köttbullar, blomkålsmos, gräddsås och sockerfri lingonsylt. Minst lika gott som festmaten (inbillar jag mig i alla fall). :)

Har senaste dagarna kommit på fler användningsområden till ostplättar än att bara använda som hamburgerbröd. Funkar utmärkt att använda som både tacoskal och korvbröd! Och väldigt gott!

Kan förresten tipsa om den här korven, hög kötthalt och riktigt god!

Middagen ikväll blev köttbullar i en gräddig tomatsås, shiratakinudlar och riven chiliost (Boxholms). Gott!

Nu ska jag fortsätta bläddra lite i den här boken. Gav den som sen julklapp till mig själv. Superfin och massor med goda recept, träningstips och även hur man fixar snygg make up! Har alla Åses tidigare böcker och vi har verkligen lika smak när det kommer till mat så jag vet redan att jag kommer gilla recepten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar