söndag 12 oktober 2014

Bara mumsigheter

Idag har dagen spenderats inomhus, regnet har öst ner nästan hela dagen så mysiga långpromenader har varit uteslutet för min del (vet att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder men det struntar jag i...). Så istället har jag roat mig med att städa, tvätta, laga matlådor, men även mysiga saker som att kolla på film och läsa. Känns som det bara blivit extra mumsig mat den här helgen. :) Igår lagade jag en kalkonstek som vi åt med en kantarellsås, gratinerad blomkål och lingon till. Mums!

Idag stod hamburgare på menyn, alltid lika gott! Som bröd använder jag ostplättar, blir så mumsigt!

Nu väntar sängen och en ny vecka...

2 kommentarer:

 1. Hejsan... ostplättarna såg god ut. Hur gör du dem? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Här är receptet på ostplättarna:
   3-4 dl riven ost
   3 ägg
   1 msk fiberhusk
   1 tsk bakpulver
   Vispa äggen, tillsätt resten av ingredienserna. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda i 200 grader tills gyllenbruna.

   Ha det gott! :)

   Radera