måndag 7 april 2014

Tiden går fort när man har roligt

Helgen gick som vanlig för fort! Men det tiden gör ju oftast det när man har roligt. :) I lördags kom en vän till mig förbi på middag och vi grillade, blev faktiskt årets grillpremiär för oss. Grillat har väl aldrig smakat så gott som det gör just vid första grillningen, fråga mig i mitten av juli vad jag tycker om grillmat...

Maten blev entrecote, kryddsmör, bearnaise, champinjoner, gul lök och sallad med tomater, romansallad, fetaost, salladskrydda och olivolja. Mums!


Fick den här fina tulpanbuketten av vännen. Härligt med vårblommor!

Igår åt vi på Mc Donalds av alla ställen... Tråkigt att dem inte har något bra brödfritt alternativ som på Max där man får burgaren inlindad i ett salladsblad så att man kan hålla i den och äta. Här fick jag den med ett lass med strimlad sallad uppe på och utan bestick, det fick jag säga till att jag ville ha. Har ibland beställt burgaren med bröd och tagit bort brödet själv innan jag äter, men har varit med om att när jag beställt en burgare med ost är ostskivan fastlimmad mellan ena brödskivan och köttet... Nä kommer inte bli McD på ett bra tag, blir bara irriterad/besviken.

Testade något nytt till frukost idag som även blir lunch. Lade bacon tvärsöver fördjupningarna i muffinsplåten och knäckte sedan i ägg och hade i hackad tomat och ost innan jag vek över baconet på toppen. Tillagade i ugnen på 200 grader ca 20-25 minuter. Det kan ju skilja sig mellan ugnar så det är alltid bäst att ha koll.

Så här blev resultatet. Jag hade i litet olika fyllningar så det blir ett överraskningsmoment när jag ska äta, vilken som innehåller vad. :) Enkelt, sköter sig själv i ugnen och gott!

Avslutade veckan med ett träningspass på gymmet igår kväll. Fyller hela tiden på mig spellista med ny musik till träningen, tröttnar lätt och det bara är samma. Här är senaste låten jag lagt till.


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig idé! Det måste testas. Bokmärker det så länge.

    SvaraRadera