lördag 26 juli 2014

Semestern rullar på...

Så här mysigt hade jag det ute på altanen ikväll. Kvällarna är egentligen de enda stunderna som är riktigt sköna just nu tycker jag, mellan 30-35 grader på dagarna. Men jag borde väl inte klaga, snart är vintern här igen...

I söndags gifte sig min svägerska. Ett underbart vackert bröllop och en toppen fest! Håller bilderna privata, men en bild på bubblet bjussar jag på! :)

Igår var vi ner en sväng till Trosa och turistade. Sååå vackert där på sommaren! Är ju uppvuxen där så jag är inte neutral i mina positiva omdömen gällande staden. :)

Vi satte oss längst ute på bryggan och lät havsvindarna svalka oss.

Maten senaste veckan har bland annat blivit räkor...

Och ännu mer räkor! :) Märks det att jag gillar sån mat...

Har helt tappat veckodagarna nu, kollade brevlådan efter post fast det var lördag idag hahaha. Men det är väl det som är semester, att inte leva efter kalendern och inte göra skillnad på vardag och helg. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar