onsdag 15 april 2015

Winter (spring) is coming!


Redan halvvägs in i april, snart sommar. :) Har inte plockat fram grillen ännu men det är det ju hög tid att göra! I fredags åt vi en av mina favoriträtter, gratinerade musslor, sååå gott! Stekte även räkor tillsammans med chili och vitlök, busenkelt att göra och supergott! Ingen har väl missat vid det här laget att jag är galen i skaldjur... :)

En annan favorit är den här persiska auberginerätten, som faktiskt inte smakar så mycket aubergine utan får sin smak av kashk (burken på bilden). Kashk finns i mataffärer med persiskt/Mellanöstern utbud. Själv brukar jag köpa på mig ett gäng burkar när jag har vägarna förbi Kista...Var ute och åt lunch förra veckan på Nancys. Toppen med restauranger som har lchf på menyn!

Jag beställde en sallad med räkor, kallrökt lax, ägg och skagenröra. Gott!

I måndags var det äntligen Sverigepremiär för säsong 5 av Game of Thrones! Väntan har varit galet lång! Kvällen till ära hade jag gjort lakritspannacotta med GoT tema. :)

För er där ute som också är GoT nördar så måste ni spana in det här klippet med Jon Snow som är bjuden på middag i nutid. Skrattade så jag fick ont i magen!!! :) Winter is coming!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar