söndag 29 mars 2015

LCHF kryssningen

Wow vilken helg det har varit! Kom hem från lchf kryssningen (Stockholm-Åbo t/r) för några timmar sen och är verkligen supernöjd med resan och innehållet! Har lyssnat på många bra föreläsningar med föreläsare som Kostdoktorn, Monique, Ann Fernholm och Bitten Jonsson. Fanns ännu fler föreläsningar att lyssna på men vi valde att lägga lite av tiden ombord på andra saker som bland annat shopping. :)

När vi klev ombord igår var det dags för middag i bufférestaurangen. Jag gick all in på fisk och skaldjuren. Mums!

Efter middagen beställde vi in bubbel och inväntade kvällens artist som var bandet Hoffmaestro.

Kom i säng alldeles för sent med tanke på att klockan skulle ringa tidigt på morgonen för att hinna äta frukost och sedan se Kostdoktorns föreläsning kl: 09.00. Dessutom slog ju klockan om till sommartid så ytterligare en timmes sömn försvann...

Åt en riktigt mättande frukost bestående av äggröra, lax, bacon och smör så vid lunchtid var jag inte så hungrig att jag kände för att äta i bufférestaurangen. Lunchen var det enda målet som inte ingick i kryssningspaketet så då kunde man själv välja i vilken restaurang man ville äta. Vi valde att ta varsin räkmacka i caféet. Eller macka och macka, jag åt ju bara pålägget. :)

En timme innan båten var tillbaka i Stockholm serverades det lchf fikabuffé. Ostar, korv, grönsaker m.m. Till kaffet både på förmiddagen och eftermiddagen fanns det kokosolja och grädde om man ville ha det i kaffet/teet. Så väldigt mättande fika helt enkelt, inga kakor och bullar här inte...

Alla fick en goodie bag med det här innehållet. Fröknäcke, sjögrässnacks, Bara bär blåbar, magnesiumtabletter och stevia sötning med vaniljsmak. Det enda som jag inte testat tidigare är sjögräset, men bra saker alltihop!


Blev som sagt lite shopping också, bland annat den här parfymen från Boss.
Toppnoter: kaktusblomma, svarta vinbär & blodapelsin
Hjärtnoter: fresia, ros, jasmine
Basnoter:   amber, sandelträ, cederträ

Nej nu väntar sängen och snart en ny arbetsvecka. Somnar nöjd efter en riktigt toppen helg!

Ni har väl förresten inte missat att jag även finns på Instagram där jag heter @sotutansocker. Nya inlägg på insta nästan varje dag. Så följ mig gärna där om ni vill förstås! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar